Contact


Onze posters worden in eigen beheer gedrukt, hierdoor kunnen wij scherpe tarieven waarborgen. 

Wij willen graag voor elke klant een passende poster kunnen bieden. Mocht jouw optie er niet tussen staan, stuur dan gerust een mailtje. Zo kunnen wij kijken naar de mogelijkheden om ook voor u een perfect aansluitende (familie) poster te creëren. 

De verzending duurt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. Echter wordt het product pas verzonden naar goedkeuring van het ontwerp. Dit geldt uiteraard alleen voor de gepersonaliseerde producten. 

Wij zijn per mail bereikbaar, ons e-mailadres is: info@blissthiss.nl. Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven. 


Meest gestelde vragen

Vind hier de meest gestelde vragen, inclusief antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaat het bestellen van een poster in zijn werking?

Allereerst kies je de poster die je graag wil bestellen. Bij de poster wordt gevraagd naar diverse informatie die je kunt invullen. Wij maken de poster aan de hand van jouw doorgegeven informatie. Na het maken sturen wij deze ter controle op per e-mail. Mochten er dan nog spelfouten o.i.d. in staan, is er nog een mogelijkheid om dit aan te passen. Zo weet je zeker dat jouw product perfect kloppend is en een toevoeging gaat zijn aan de muur. 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

  • iDeal
  • Klarna after pay 
  • Bankoverschrijving
  • Creditcard

Ik ben niet tevreden, wat nu?

Wanneer je bij ons een gepersonaliseerd product besteld, ontvang je van ons een (gratis) voorbeeld per e-mail. Mocht je dan niet tevreden zijn, kun je de wijzigingen doorgeven. Mocht je hierna nog niet tevreden zijn, ontvang jij gewoon je bedrag weer terug op de rekening. 

Wat is de levertijd?

De gemiddelde levertijd voor gepersonaliseerde producten is 1 - 3 werkdagen, afhankelijk van hoe snel jij jouw gepersonaliseerde item groen licht geeft. 

De gemiddelde levertijd voor o.a. de sh*t gifts is 1-2 werkdagen. 

Ik wil graag iets anders op mijn poster

Wij staan open voor alle ideeën, en willen elk gezin kunnen vertegenwoordigen met een poster. Om die reden horen we dan ook graag jouw opties, mail ons gerust naar: info@blissthiss.nl en dan zorgen wij dat jouw wens omgezet wordt in een poster! 

Wat is de kwaliteit?

Wij printen onze posters op glanzend 200 grams papier, hierdoor is het papier stevig en heeft de poster een mooie afwerking. De kleuren worden geprint zoals op het voorbeeld te zien is zijn hierdoor niet vaag. Ook printen wij op FSC gecerticifeerd papier.